Reteta Budinca cu Branza de Vaci si Paste

Reteta Budinca cu branza telemea de vaca si paste are un timp de pregatire de 15 minute, fierbere 8 minute si coacere de 40 minute.
Ingrediente pentru budinca cu telemea si paste

  • 400 grame paste fainoase
  • 500 grame branza telemea de vaca desarata
  • 4 oua
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri unt

    Cum se prepara budinca cu branza

  1. Se fierb pastele al dente in apa cu putina sare, se scurg si se aseaza intr-o forma termorezistenta unsa cu putin unt.
  2. Separat, razi branza sau o sfarami, o amesteci cu ouale batute ca pentru omleta si torni peste paste. Amesteci usor, stropeste cu untul topit si introduce forma in cuptorul bine incins pentru circa 35-40 de minute. Servesti budinca simpla sau cu rosii.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Despre autor
Mie imi este foame cam des si cand mananc vreau sa mananc ceva bun. Asa ca va prezint cateva retete culinare cu mancare buna de mancat :)

Alte retete culinare adaugate de Popescu Marian

Comentarii (0)

Scrie comentariul tau