Ceafa de porc cu garnitura

Reteta de Ceafa de porc cu garnitura este pentru 2 portii, are un timp de preparare de 30 de minute, timp de coacere de 15-20 de minute si timp de fierbere de 40 de minute.

Ingrediente necesare pentru a prepara ceafa de porc cu garnitura

  • 500 g ceafa de porc
  • cimbru verde
  • busuioc verde
  • sare grunjoasa
  • piper negru macinat
  • 2-3 linguri vin rosu sec
  • ulei de masline pentru uns
  • 6-8 cartofi
  • o legatura patrunjel
  • 4-5 catei usturoi
  • 2 ardei copti

Cum se prepara ceafa de porc cu garnitura

  1. Se condimenteaza carnea cu sare, piper, cimbru si busuioc proaspat. Se mai stropesc bucatile cu putin ulei si cu vinul rosu si se acopera.
  2. In timpul acesta, se prepara garnitura. Se fierb cartofii, se curata de coaja dupa ce au fiert si s-au racit. Se taie cubulete, se trec prin putin unt cu sare, cat sa faca o crusta subtire si aurie.
  3. Se pun bucatile de carne pe gratar si, dupa ce s-au patruns bine, se servesc cu garnitura de cartofi si salata de ardei. Se orneaza cu patrunjel.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentarii (0)

Scrie comentariul tau