Ciorba de legume cu crutoane

Reteta de Ciorba de legume cu crutoane este pentru 4-5 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de fierbere de 60 de minute.

Ingrediente necesare pentru a prepara ciorba de legume cu crutoane

  • 3 cartofi
  • 2 cepe
  • o radacina telina
  • 2-3 ardei capia
  • 2-3 morcovi
  • 3 rosii
  • 500 ml bors
  • 3 lingurite ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
  • o legatura patrunjel
  • o bagheta
  • ulei de masline
  • 2-3 catei usturoi

Cum se prepara ciorba de legume cu crutoane

  1. Se curata legumele, se spala si se taie marunt. Cartofii si rosiile se pun mai tarziu, deoarece fierb mai usor.
  2. Se fierb legumele in apa cu sare la foc potrivit. Se adauga uleiul si se acopera cu capacul.
  3. Se taie bagheta cubulete, care se presara cu ulei, sare si mujdei si se baga in cuptorul incins sa se rumeneasca.
  4. Intre timp, se clocoteste borsul, iar rosiile si cartofii se taie cubulete. Se pun sa fiarba in oala cu restul legumelor si, dupa ce s-a facut ciorba, se serveste cu crutoane.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentarii (0)

Scrie comentariul tau