Ciuperci umplute cu carne de pui

Aceasta reteta de ciuperci umplute cu carne de pui tocata a fost realizata de tatal meu si pot spune ca rezultatul final este delicios.
Ingrediente pentru ciupercile umplute cu carne de pui
ciuperci umplute

  • 300 grame piept pui dezosat
  • 150 grame cascaval
  • 20 ciuperci
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • tarhon
  • unt
  • sare
  • piper

Cum se prepara ciupercile umplute cu carne

  1. Ciupercile se spala bine si li se scot cozile care se vor taie in bucatele mai mici. Cascavalul se rade in fasii subtiri precum se poate observa in poze. Pieptul de pui se va trece prin masina de tocat.
  2. Cozile de la ciuperci se dau prin blender impreuna cu mararul, patrunjelul, usturoiul, ceapa, tarhonul, sarea si piperul.
  3. Pasta obtinuta se amesteca cu cascavalul si cu pieptul de pui tocat.
  4. In interiorul ciupercilor se adauga un cubulet mic de unt si apoi se umple cu pasta obtinuta. Se pun pe gratar si se lasa pana cand carnea din ciuperci s-a prajit suficient.

Imagini ciuperci umplute cu carne de pui tocata

Ciuperci umplute cu carne de pui, 8.5 out of 10 based on 26 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (26 votes cast)

Despre autor
Mie imi este foame cam des si cand mananc vreau sa mananc ceva bun. Asa ca va prezint cateva retete culinare cu mancare buna de mancat :)

Alte retete culinare adaugate de Popescu Marian

Comentarii (2)

Scrie un comentariu

  1. daniela says:

    super chiar este foarte buna

Scrie comentariul tau