RSSCategoria Retete: Conserve

aranjate in ordine descrescatoare, incepand cu cele mai noi. Toate retetele culinare din categoria Conserve sunt adaugate de membri site-ului retetecool.ro. Pofta buna!

Muraturi asortate

Reteta de muraturi asortate prezinta o combinatie excelenta de legume pentru a imbogati orice masa. Este o reteta foarte simpla, si nu ocupa mult timp realizarea ei. Ingredientele ajung pentru 8 borcane. Timp de preparare 1 ora.

Castraveti in otet

Pentru reteta de castraveti in otet, castravetii trebuie sa fie neaparat cornison si sa aiba aceeasi marime, sa nu fie batuti, stafiditi. Se aleg cu atentie si astfel se vor obtine muraturi care vor rezista toata iarna. Ingredientele ajung pentru 8 borcane, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de fierbere […]

borcan dulceata de lapte

Dulceata de lapte

Reteta aceasta de dulceata de lapte mi se pare foarte interesanta si foarte usor de facut.

Stavrid marinat

Ingrediente pentru stavrid marinat 1 kg stavrid piper boabe boabe de mustar cate doua foi de dafin pentru fiecare borcan sare de muraturi 1 L otet Cum se prepara stavridul marinat Cureti pestele, il speli si inlaturi capetele. Asezi pestele in borcane, cu piper si boabe de mustar. Fierbi otetul si sarea si torni in […]

Dulceata de piersici cu pepene galben

Reteta de dulceata de piersici cu pepene galben are un timp de pregatire de 50 minute, de fierbere tot de 50 minute si o dificultate medie.

Jeleu de mere

Reteta de jeleu de mere are un timp de pregatire de 20 minute, de fierbere de 45 minute si o dificultate medie.

Struguri in sirop

Reteta de struguri in sirop are un timp de pregatire de 20 minute, de fierbere de 10 minute si o dificultate redusa.

Compot de piersici

Reteta de compot de piersici are un timp de pregatire de 20 minute, de fierbere 15 minute si o dificultate redusa.

Compot de pere

Reteta de compot de pere are un timp de pregatire de 20 minute, de fierbere 10 minute si o dificultate redusa.

Dulceata de afine

Fructele de padure intotdeauna contin foarte multe vitamine, asa ca de ce sa nu le ai la indemana, indiferent de forma. Reteta are un timp de pregatire de 20 minute, de fierbere de 45 minute si o dificultate redusa.