Cuscus asezonat

Reteta de cuscus asezonat se prepara in 30 minute.
Ingrediente pentru cuscus asezonat

  • 2 castraveti
  • 8 rosii cherry
  • 50g cuscus
  • crutoane
  • 4 codite de ceapa verde
  • 150g telemea de vaca
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • sare si piper
  • Cum se prepara cuscusul asezonat

    1. Se pun la fiert 80ml de apa, sare si o lingura ulei de masline. Cand apa incepe sa clocoteasca, se toarna peste cuscusul aflat intr-un castron, se acopera si se lasa sa se umfle. Dupa 5 minute se amesteca cu furculita pentru a se afana bulgarasii de cuscus si se lasa sa se raceasca.
    2. Intre timp se spala castravetii, se taie felii subtiri si se pun intr-un castron mai mare, se adauga rosiile taiate pe jumatate, ceapa taiata rondele subtiri, crutoane, se adauga cuscusul, patrunjel tocat fin, sare, piper dupa gust. Se asezoneaza cu ulei de masline si zeama de lamaie, se amesteca usor si se serveste cu cubulete de branza.
    Cuscus asezonat, 6.5 out of 10 based on 2 ratings
    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 6.5/10 (2 votes cast)

    Despre autor
    Mie imi este foame cam des si cand mananc vreau sa mananc ceva bun. Asa ca va prezint cateva retete culinare cu mancare buna de mancat :)

    Alte retete culinare adaugate de Popescu Marian

    Comentarii (0)

    Scrie comentariul tau