Drob de miel

Ingrediente drob mieldrob de miel

  • 600gr de ficat
  • 600gr de plamani
  • 600gr de inima
  • 2 prapuri de miel (prapur= membrana care inveleste organele interne si stomacul)
  • 4 cepe medii
  • 6 oua
  • o ceasca cu ulei
  • 4 linguri de unt
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 2 legaturi de marar
  • sare, piper

Cum se prepara drobul de miel

  1. Ficatul, plamanii si inima se curata si se spala, dupa care se pun la fiert in apa in care se adauga putina sare ca sa inceapa sa fiarba mai repede.
  2. Dupa ce se racesc, se toaca in masina de tocat.
  3. Se adauga ceapa si verdeata tocate marunt, ouale, adaugate unul cate unul, sarea si piperul, si se omogenizeaza. Cea mai buna omogenizare este cea facuta cu mainile si nu cu ustensile, astfel pui si putin suflet in mancarea facuta.
  4. Se tapeteaza o tava cu ulei, tava in care se pune prapurul curatat, spalat si lasat la scurs. In mijloc se aseaza tocatura si se inveleste cu marginile prapurului.
  5. Dupa ce se pun deasupra cateva felii de unt, se introduce tava la cuptor si se gusta din cand in cand, pana ce tocatura este facuta.
  6. Drobul se serveste atat cald cat si rece.

Pofta mare si sarbatori fericite!

Preferati sa cumparati drob?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Drob de miel, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)

Despre autor
Gatesc de toate, nu am idei preconcepute legate de mancare.

Alte retete culinare adaugate de Grigorescu Ana

Comentarii (0)

Scrie comentariul tau