Friptura de miel

friptura de miel Ingrediente folosite la friptura de miel

  • 1kg carne de miel
  • jumatate cescuta de ulei
  • 2 capatani de usturoi
  • cimbru, sare, piper

Cum se prepara friptura de miel

  1. Carnea de miel se curata, se spala si se taie in portii medii, dupa preferinte.
  2. Deasupra se pune sare, iar apoi se pune intr-o tava cu ulei incins putin.
  3. Tava se pune in cuptorul incins in prealabil cam 30 minute.
  4. Cu cat se rumeneste carnea mai repede, cu atat va fi mai suculenta.
  5. Cand e gata, se presara piper si cimbru dupa gust.
  6. Friptura de miel se serveste cu mujdei de usturoi.
  7. Ca si garnitura se poate face un piure de cartofi si o salata verde.
Friptura de miel, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)

Despre autor
Mie imi este foame cam des si cand mananc vreau sa mananc ceva bun. Asa ca va prezint cateva retete culinare cu mancare buna de mancat :)

Alte retete culinare adaugate de Popescu Marian

Comentarii (0)

Scrie comentariul tau