Legume la cuptor

Reteta de legume la cuptor necesita un timp de pregatire de 50 minute, prajire 5 minute si coacere 30 minute.

Ingrediente pentru reteta de legume la cuptor

  • 300g cartofi fierti
  • 250g fasole verde
  • 5 oua
  • 2 rosii
  • 2 cepe
  • 3 linguri ketchup
  • 200ml smantana
  • 150g branza
  • piper si sare

Cum se prepara legumele la cuptor

  1. Cartofii fierti se curata de coaja si se taie felii potrivit de groase. Fasolea verde se curata, se taie, se opareste in apa clocotita cu sare, dupa care se scurge si se lasa sa se raceasca. Se fierb 3 oua tari, se curata de coaja si se taie impreuna cu rosiile felii potrivit de groase. Ceapa se taie felii subtiri si se calesc putin in uleiul incins.
  2. Se pune ceapa cu ulei cu tot pe fundul unui vas termorezistent, se aseaza peste ea felii de cartofi, se condimenteaza cu sare, se aseaza jumatate din rosiile taiate felii si ouale. Se stropeste totul cu ketchup, se adauga fasolea verde si feliile de rosii ramase. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, se toarna smantana amestecata cu doua oua, se presara branza rasa si se introduce in cuptorul preincalzit la 190oC pentru 25- 30 minute.
Legume la cuptor, 8.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (3 votes cast)

Despre autor
Mie imi este foame cam des si cand mananc vreau sa mananc ceva bun. Asa ca va prezint cateva retete culinare cu mancare buna de mancat :)

Alte retete culinare adaugate de Popescu Marian

Comentarii (0)

Scrie comentariul tau