Macaroane cu branza

Reteta de macaroane cu branza are un timp de pregatire de 25 minute, de coacere de 40 minute si o dificultate redusa.
Ingrediente pentru reteta de macaroane cu branza

  • 300 gr macaroane
  • 3 oua
  • 200 gr branza de vaci proaspata
  • 150 gr branza de oaie
  • 1 praf de nucsoara rasa
  • 1 praf de piper proaspat macinat
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri pesmet
  • 200 gr cascaval afumat

Ingrediente pentru decor

  • 2-3 rosii cherry
  • frunze de rucola

Cum se prepara macaroanele cu branza

  1. Fierbi macaroanele al dente in aoa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj, le strecori si le asezi intr-un castron mare.
  2. Separat, razi branza de oi, o amesteci cu branza de vaci bine scursa, galbenusurile, nucsoara si piper macinat, dupa gust. Amesteci compozitia cu macaroanele, adaugi albusurile batute spuma tare si torni totul intr- o forma termorezistenta unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
  3. Introduci forma la cuptor pentru 30 de minute, o scoti si acoperi budinca cu felii subtiri de cascaval afumat. O mai lasi la cuptor 10 minute. O decorezi cu frunze de rucola si rosii cherry.
Macaroane cu branza, 8.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (2 votes cast)

Despre autor
Gatesc de toate, nu am idei preconcepute legate de mancare.

Alte retete culinare adaugate de Grigorescu Ana

Comentarii (0)

Scrie comentariul tau