Mujdei de usturoi cremos

Aceasta este o reteta mujdei de usturoi care este mai cremos, dar in acelasi timp mai gustos. Timpul de pregatire este in jur de 20 de minute. Tineti minte ca mujdeiul nu se pastreaza mai mult de 24 de ore la frigider.

Ingrediente pentru mujdeiul de usturoi

  • 1 capatana de usturoi
  • 5-6 linguri de ulei (preferabil de struguri)
  • 2-3 linguri zeama de lamaie
  • sare (preferabil grunjoasa)

Mod preparare mujdei cu usturoi

  1. Se curata usturoiul si se piseaza foarte bine cu putina sare grunjoasa pana se obtine o pasta lipicioasa
  2. Adauga 3 linguri de ulei si amestecati in continuare cu o lingura de lemn pana se obtine o crema spumoasa alba
  3. Adauga zeama de lamaie si restul de ulei si amesteca in continuare
  4. Daca vrei sa fie mai apos poti adauga 1-2 linguri de apa plata sau minerala

Mujdei de usturoi cremos, 9.3 out of 10 based on 12 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (12 votes cast)

Despre autor
Mie imi este foame cam des si cand mananc vreau sa mananc ceva bun. Asa ca va prezint cateva retete culinare cu mancare buna de mancat :)

Alte retete culinare adaugate de Popescu Marian

Comentarii (0)

Scrie comentariul tau