RSSCategoria Retete: Omlete

omlete aranjate in ordine descrescatoare, incepand cu cele mai noi. Toate retetele culinare din categoria Omlete sunt adaugate de membri site-ului retetecool.ro. Pofta buna!

Omleta cu legume la cuptor

Aceasta reteta de omleta cu legume la cuptor are un timp de pregatire de 45 minute si este de dificultate medie. Ingrediente pentru omleta cu legume 1 broccoli mic, desfacut in bucati 10 pastai de fasole verde 1 catel mare de usturoi 4 oua 50g parmezan ras 1 lingura smantana 20g unt 3 frunze verzi […]

Omleta cu mozzarella

Reteta de Omleta cu mozzarella este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 15 minute si timp de coacere de 6-8 minute.

Omleta cu spanac

Reteta de Omleta cu spanac este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 20 de minute si timp de fierbere de 20 de minute si timp de coacere de 15 minute.

Omleta cu ciuperci

Reteta de Omleta cu ciuperci este pentru 4-6 portii, are un timp de preparare de 30 de minute, si timp de coacere de 30 de minute.

omleta catalana

Omleta Catalana

Reteta Omleta Catalana prezentata in cadrul acestui articol este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 30 minute si de coacere de 20 minute.

Omleta dulce

Pentru reteta “Omleta dulce” iti trebuie urmatoarele ingrediente: 2 oua 1 lingura de unt netopit 1 cescuta cu lapte 1 lingura cu faina 2-3 mere 1 lingura zahar coaja rasa de lamaie scortisoara