Pastrav la cuptor

Reteta de Pastrav la cuptor este pentru 6-8 portii, are un timp de preparare de 20 de minute si timp de coacere de 30 de minute.

Ingrediente necesare pentru a prepara pastravul la cuptor

  • un peste de 1-2 kg
  • o capatana usturoi
  • o lamaie
  • 2 foi de dafin
  • 100 ml ulei
  • seminte de cardamom intregi

Cum se prepara pastravul la cuptor

  1. Pestele se curata foarte, foarte bine la interior si la exterior si, daca este proaspat, i se da un praf de sare si se lasa de pe o zi pe alta. Daca este congelat, se lasa la dezghetat.
  2. Intr-o tava cu ulei se asaza pestele, care se umple cu felii de lamaie si se presara cu piper si seminte de cardamom. In tava se pune capatana de usturoi taiata in doua si foile de dafin. Se da la cuptor pentru 30 de minute.
Pastrav la cuptor, 8.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (3 votes cast)

Comentarii (0)

Scrie comentariul tau