Piept de pui cu legume la tigaie

pui cu legumeIngrediente pentru piept de pui cu legume la tigaie

  • 600gr piept de pui
  • o legatura de ceapa verde
  • 2 ardei grasi
  • o ceasca de ulei
  • o ceasca de apa
  • sare, piper, condiment pentru pui
  • o conserva de rosii tocate sau 3 rosii

Cum se prepara pieptul de pui

  1. Se spala carnea si se taie cubulete.
  2. Legumele se spala si se taie in cuburi de marime preferentiala, depinde cum doriti sa se simta. Legumele taiate mai mici se inmoaie mai repede si dau un gust mai intens mancarii. Cele taiate mai mare isi pastreaza gustul dar nu dau mancarii un gust mai intens.
  3. Se incinge uleiul intr-o tigaie in care sa incapa toata ingredientele. Dupa ce s-a incins, se pune puiul in tigaie.
  4. Cand puiul nu mai pare a fi crud la suprafata, se adauga legumele si se lasa la calit impreuna cu puiul si se adauga ceasca de apa.
  5. Se amesteca din cand in cand ca sa nu se arda nici puiul si nici legumele.
  6. Se gusta din cand in cand cate o bucatica de pui si o leguma, ca sa vedeti daca s-a facut sau nu. Se serveste cald.

Masurile ajung pentru 4 portii.

Piept de pui cu legume la tigaie, 8.0 out of 10 based on 20 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (20 votes cast)

Despre autor
Buna, ma numesc Lantiu Cristina, am 32 de ani si scriu pe retetecool.ro pentru ca imi place site-ul si sa gatesc. Iubesc sa realizez si testez retete culinare.

Alte retete culinare adaugate de Cristina Lantiu

Comentarii (1)

Scrie un comentariu

  1. Cristina says:

    foarte buna reteta….merita sa incercati

Scrie comentariul tau