RSSCategoria Retete: Post

retete post aranjate in ordine descrescatoare, incepand cu cele mai noi. Toate retetele culinare din categoria Post sunt adaugate de membri site-ului retetecool.ro. Pofta buna!

Mancare de urzici cu orez

Alimentele si cantitatile din reteta de mancare de urzici cu orez sunt pentru 6 portii. Ingrediente pentru mancarea de urzici urzici 2 kg orez 100 g faina 50 g ulei 75 ml 1 ceapa 1 capatana usturoi 5 g boia de ardei 3 g piper 15 g sare Cum se prepara mancarea de urzici cu […]

Mancare de urzici

Tocmai am terminat de savurat cea mai buna mancare de urzici cu un sos atat de simplu si totusi atat de delicios. La mancarea de urzici este foarte important ca urzicile fierte sa fie tocate cu un robot de bucatarie, iar usturoiul face diferenta dintre gustos si foarte gustos.

Rosii cu mamaliga in straturi

Reteta de rosii cu mamaliga in straturi, are un timp de pregatire de 30 minute, de fierbere 15 minute, de coacere 45 minute si noi consideram ca are o dificultate redusa.

Ciorba de loboda

Niciodata nu m-am dat in vant dupa retete de post, dar stiu ca sunt persoane care tin post. Asa ca aceasta ciorba li se adreseaza. Are o durata de preparare de 40 de minute, se fierbe 60 minute, si e pentru 4 portii.

Pizza Vegetariana de Post

Reteta de Pizza Vegetariana de Post este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 40 minute si de coacere de 60 minute.