Ratatouille

Reteta de Ratatouille este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 40 de minute si timp de coacere de 80 de minute.

Ingrediente necesare pentru a prepara ratatouille

  • o ceapa mare rosie
  • 2 vinete mici
  • 3 dovlecei
  • 2 gogosari
  • 2 ardei verzi
  • 4 rosi
  • 2 morcovi
  • un ardei mic iute
  • o capatana usturoi
  • ulei de masline
  • o lingura miere
  • un praf cimbru
  • sare
  • piper mozaic
  • seminte marar uscat
  • 2-3 frunze patrunjel

Cum se prepara ratatouille

  1. Se spala si se curata legumele. Se taie dupa preferinte.
  2. Se inabusa ceapa si usturoiul, se stropesc cu putina apa calduta ca sa nu se prinda si se adauga ardeii si gogosarii.
  3. Se pun apoi morcovii rasi pe razatoarea mica si dovleceii rondele. Se calesc in sucul propriu.
  4. Spre sfarsit, se pun rosiile, ardeiul iute si vinetele scurse se calesc in continuare, se adauga mararul, cimbrul si se baga in cuptor sa capete crusta. Se serveste ornata cu patrunjel proaspat.
Ratatouille, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentarii (0)

Scrie comentariul tau