Reteta ciorba de praz cu bors

Ciorba de praz cu bors prezentata in aceasta reteta este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 40 minute si de fierbere 120 minute.
Ingrediente pentru ciorba de praz

  • 2 fire de praz
  • o telina
  • 3 cartofi
  • un morcov
  • 2 ardei
  • o ceapa
  • 3 rosii
  • o legatura patrunjel
  • o legatura marar
  • 500 ml bors
  • 3 catei usturoi
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 3 dovlecei
  • 3 felii de lamaie

Cum se prepara ciorba de praz cu bors

  1. Se curata bine prajul ardeii si ceapa. Se taie rondele si se calesc in putin ulei de masline. Se stropesc cu apa calduta si se adauga morcovul si telina rase pe razatoarea mica.
  2. Se lasa sa fiarba in cateva clocote si se adauga cartofii taiati cubulete si dovleceii.
  3. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie cubulete. Se condimenteaza cu sare si piper. Borsul se pune separat, sa clocoteasca aproximativ 4 minute, dupa care se ia de pe foc.
  4. Se adauga borsul in ciorba si verdeata tocata marunt. Se serveste cu zeama de lamaie dupa gust.
Reteta ciorba de praz cu bors, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Despre autor
Mie imi este foame cam des si cand mananc vreau sa mananc ceva bun. Asa ca va prezint cateva retete culinare cu mancare buna de mancat :)

Alte retete culinare adaugate de Popescu Marian

Comentarii (0)

Scrie comentariul tau