RSSCategoria Retete: Carne

mancare cu carne de vita, porc, miel, pui, peste aranjate in ordine descrescatoare, incepand cu cele mai noi. Toate retetele culinare din categoria Carne sunt adaugate de membri site-ului retetecool.ro. Pofta buna!

“Pachetel” cu pui

Reteta de “Pachetel” cu pui are timp de preparare de 60 de minute, timp de fierbere de 15 minute, timp de coacere de 30 de minute si este de dificultate medie.

Carne de porc cu cartofi

Reteta de Carne de porc cu cartofi are timp de preparare de 20 de minute, timp de prajire de 15 minute, timp de fierbere de 15 minute, timp de coacere de 20 de minute si este de dificultate mica.

Placinta cu carne si legume

Reteta de Placinta cu carne si legume are timp de preparare de 45 de minute, timp de prajire de 15 minute, timp de coacere de 30 de minute si este de dificultate mica.

Lasagna

Reteta de Lasagna are timp de preparare de 40 de minute, timp de fierbere de 20 de minute, timp de coacere de 40 de minute si este de dificultate medie.

Crochete de pui

Reteta de Crochete de pui este o reteta usor de preparat.

Pui umplut cu orez

Reteta de Pui umplut cu orez este pentru 4 portii, are timp de preparare de 40 de minute, timp de marinare de 3 ore, timp de coacere de 60 de minute si este de dificultate mare.

Rata pe varza

Reteta de Rata pe varza este pentru 4 portii, are timp de preparare de 180 de minute si este de dificultate medie.

Friptura cu sos de ciuperci

Reteta de Friptura cu sos de ciuperci are timp de preparare de 30 de minute, timp de prajire de 15 minute, timp de coacere de 60 de minute si este de dificultate mica.

Tarta cu pui

Reteta de Tarta cu pui are timp de preparare de 30 de minute, timp de prajire de 15 minute, timp de coacere de 60 de minute si este de dificultate mica.

Pilaf cu carne de vita

Reteta de Pilaf cu carne de vita are timp de preparare de 40 minute, timp de coacere de 1 ora si 45 de minute si este de dificultate mica.