RSSCategoria Retete: Peste

carne de peste aranjate in ordine descrescatoare, incepand cu cele mai noi. Toate retetele culinare din categoria Peste sunt adaugate de membri site-ului retetecool.ro. Pofta buna!

Placinta cu peste in crusta de cartofi

Reteta de Placinta cu peste in crusta de cartofi are timp de preparare de 30 minute, timp de fierbere de 10 minute, timp de prajire de 10 minute si timp de coacere de 45 de minute si este de dificultate mica.

Rigatoni cu ton

Reteta de Rigatoni cu ton este pentru 4 portii, are timp de preparare de 30 de minute, timp de coacere de 15 minute si este de dificultate mica.

Rosii umplute cu ton

Reteta de Rosii umplute cu ton este pentru 4 portii si are un timp de preparare de 30 de minute.

Somon umplut pe pat de legume

Reteta de Somon umplut pe pat de legume este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de coacere de 60-80 de minute.

Macrou cu ceapa rosie la cuptor

Reteta de Macrou cu ceapa rosie la cuptor este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de coacere de 60 de minute.

Paste cu peste si legume

Reteta de Paste cu peste si legume este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de fierbere de 30 de minute.

Pasta de peste

Alimentele si cantitatile din aceasta reteta de pasta de peste sunt pentru 6 portii, 750 grame. Ingrediente pentru pasta de peste 150 g sardele (macrouri, heringi) in ulei 4 oua 200 g unt 1 ceapa 1 legatura patrunjel 30 g mustar 5 g piper 10 ml suc lamaie 15 g sare Cum se prepara pasta […]

Crap prajit cu sos

Reteta de Crap prajit cu sos este pentru 6 portii, are un timp de preparare de 15 minute si timp de prajire de 30 de minute.

Pastrav la cuptor

Reteta de Pastrav la cuptor este pentru 6-8 portii, are un timp de preparare de 20 de minute si timp de coacere de 30 de minute.

Rulada de somon

Reteta de Rulada de somon este pentru 6 portii, are un timp de preparare de 30 de minute, timp de coacere de 30 de minute si timp de asteptare de 4 ore.