RSSCategoria Retete: Porc

carne de porc aranjate in ordine descrescatoare, incepand cu cele mai noi. Toate retetele culinare din categoria Porc sunt adaugate de membri site-ului retetecool.ro. Pofta buna!

Carne de porc cu cartofi

Reteta de Carne de porc cu cartofi are timp de preparare de 20 de minute, timp de prajire de 15 minute, timp de fierbere de 15 minute, timp de coacere de 20 de minute si este de dificultate mica.

Placinta cu carne si legume

Reteta de Placinta cu carne si legume are timp de preparare de 45 de minute, timp de prajire de 15 minute, timp de coacere de 30 de minute si este de dificultate mica.

Friptura cu sos de ciuperci

Reteta de Friptura cu sos de ciuperci are timp de preparare de 30 de minute, timp de prajire de 15 minute, timp de coacere de 60 de minute si este de dificultate mica.

Placinta mozaic

Reteta de Placinta mozaic este pentru 6 portii, are un timp de preparare de 45 de minute, timp de coacere de 30 de minute si este de dificultate mica.

Cotlete aromate

Reteta de Cotlete aromate este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de coacere de 40 de minute.

Cotlet cu mango

Reteta de Cotlet cu mango este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de coacere de 20-30 de minute.

Rulada de porc

Reteta de Rulada de porc este pentru 6 portii, are un timp de fierbere de 20 de minute, timp de prajire de 5 minute si timp de asteptare de 8 ore.

Sarmale festive

Reteta de Sarmale festive are un timp de preparare de 45 de minute, timp de fierbere de 60 de minute si timp de coacere de 30 de minute.

Ananas de porc

Reteta de Ananas de porc este pentru 6-8 portii, are un timp de preparare de 45 de minute si timp de coacere de 5 ore.

Jumari

Reteta de Jumari are un timp de preparare de 15 minute si timp de prajire de 60 de minute.