RSSCategoria Retete: Pui

carne de pui aranjate in ordine descrescatoare, incepand cu cele mai noi. Toate retetele culinare din categoria Pui sunt adaugate de membri site-ului retetecool.ro. Pofta buna!

“Pachetel” cu pui

Reteta de “Pachetel” cu pui are timp de preparare de 60 de minute, timp de fierbere de 15 minute, timp de coacere de 30 de minute si este de dificultate medie.

Crochete de pui

Reteta de Crochete de pui este o reteta usor de preparat.

Pui umplut cu orez

Reteta de Pui umplut cu orez este pentru 4 portii, are timp de preparare de 40 de minute, timp de marinare de 3 ore, timp de coacere de 60 de minute si este de dificultate mare.

Tarta cu pui

Reteta de Tarta cu pui are timp de preparare de 30 de minute, timp de prajire de 15 minute, timp de coacere de 60 de minute si este de dificultate mica.

Pui cu sos picant

Reteta de Pui cu sos picant este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de coacere de 60 de minute.

Pui cu orez

Reteta de Pui cu orez este pentru 4-6 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de coacere de 60 de minute.

Pulpe de pui la ceaun

Reteta de Pulpe de pui la ceaun este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de coacere de 40 de minute.

Pui in vas de lut roman

Reteta de Pui in vas de lut roman este pentru 4-6 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de coacere de 120 de minute.

Chiftelute de orez cu pui

Reteta de Chiftelute de orez cu pui este pentru 18-20 bucati, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de fierbere de 30 de minute.

Pui cu unt la tava

Reteta de Pui cu unt la tava este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 40 de minute si timp de coacere de 120 de minute.