RSSCategoria Retete: Vita

carne de vita aranjate in ordine descrescatoare, incepand cu cele mai noi. Toate retetele culinare din categoria Vita sunt adaugate de membri site-ului retetecool.ro. Pofta buna!

Pilaf cu carne de vita

Reteta de Pilaf cu carne de vita are timp de preparare de 40 minute, timp de coacere de 1 ora si 45 de minute si este de dificultate mica.

Mancare a la Provence

Reteta de Mancare a la Provence este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 40 de minute si timp de coacere de 30 de minute.

Cornulete cu carne

Reteta de Cornulete cu carne este pentru 30 bucati, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de coacere de 40 de minute.

Rulada de vita cu legume

Reteta de Rulada de vita cu legume este pentru 14-18 felii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de coacere de 120 de minute.

Vita cu masline

Reteta de Vita cu masline este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 60 de minute, timp de coacere de 40 de minute si timp de fierbere de 20 de minute.

Biftec la gratar

Alimentele si cantitatile din aceasta reteta de biftec la gratar sunt pentru 6 portii. Ingrediente biftec la gratar muschi de vaca 1.2 kg untdelemn 20 g unt 15 g 1 lamaie 1 legatura patrunjel verde sare 10 g Cum se prepara biftecul la gratar Se curata carnea de zgarciuri si pielite. Se taie felii groase […]

Sarmale festive

Reteta de Sarmale festive are un timp de preparare de 45 de minute, timp de fierbere de 60 de minute si timp de coacere de 30 de minute.

Muschi de vitel cu sos de portocale

Reteta de Muschi de vitel cu sos de portocale este pentru 6-8 portii, are un timp de preparare de 40 de minute, timp de coacere de 120 de minute si timp de asteptare de 24 de ore.

Pulpa de vitel cu spanac

Reteta de Pulpa de vitel cu spanac este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 30 de minute, timp de fierbere de 40 de minute si timp de coacere de 80 de minute.

Specialitate greceasca

Reteta de Specialitate greceasca este pentru 4 portii , are un timp de preparare de 30 de minute, timp de fierbere de 20 de minute si timp de coacere de 10 min.