RSSCategoria Retete: Deserturi

deserturi: dulciuri, prajituri, inghetate, fursecuri aranjate in ordine descrescatoare, incepand cu cele mai noi. Toate retetele culinare din categoria Deserturi sunt adaugate de membri site-ului retetecool.ro. Pofta buna!

Reteta Negresa Pufoasa

Ingrediente pentru negresele pufoase 300 g faina 300 g zahar 200 g unt 150 ml lapte 6 oua 5 – 6 linguri cacao 2 linguri rom 2 pachetele zahar vanilat 1 praf de copt un pic de sare

Prajitura cu mere

Reteta de Prajitura cu mere are un timp de preparare de 45 de minute, timp de coacere de 50 de minute si este de dificultate mica.

Mere in aluat

Reteta de Mere in aluat are un timp de preparare de 30 de minute, timp de prajire de 15 minute si este de dificultate mica.

Desert cu magiun

Reteta de Desert cu magiun are un timp de preparare de 15 de minute, timp de coacere de 40 de minute si este de dificultate mica.

Tarta cu alune

Reteta de Tarta cu alune are timp de preparare de 20 de minute, timp de fierbere de 10 minute, timp de coacere de 25 de minute si este de dificultate mica.

Tortulete cu clementine

Reteta de Tortulete cu clementine are timp de preparare de 45 de minute, timp de congelare de 5 ore si este de dificultate mica.

Inghetata cu branza si bucatele de ciocolata

Reteta de Inghetata cu branza si bucatele de ciocolata are timp de preparare de 25 de minute, timp de congelare de 4 ore si este de dificultate mica.

Inghetata de menta

Reteta de Inghetata de menta are timp de preparare de 20 de minute, timp de fierbere de 15 minute, timp de congelare de 5 ore si este de dificultate mica.

Inghetata de cafea

Reteta de Inghetata de cafea are timp de preparare de 20 de minute, timp de fierbere de 15 minute, timp de congelare de 5 ore si este de dificultate mica.

Tarta de ciocolata cu pere

Reteta de Tarta de ciocolata cu pere are timp de preparare de 30 de minute, timp de coacere de 50 de minute si este de dificultate mica.