RSSCategoria Retete: Paste

paste aranjate in ordine descrescatoare, incepand cu cele mai noi. Toate retetele culinare din categoria Paste sunt adaugate de membri site-ului retetecool.ro. Pofta buna!

Paine fara gluten cu faina de orez

Paine fara gluten cu faina de orez

Mi-am propus ca timp de 2 saptamani sa mananc produse fara gluten (fara paine cu faina de grau si altele) pentru a vedea daca ma hranesc mai bine si pot spune ca dupa 5 zile de experiment ma simt bine si mananc mai putin ca inainte, nici foame nu imi mai este la fel de […]

Lasagna

Reteta de Lasagna are timp de preparare de 40 de minute, timp de fierbere de 20 de minute, timp de coacere de 40 de minute si este de dificultate medie.

Graten cu paste si vinete

Reteta de Graten cu paste si vinete este pentru 8 portii, are timp de preparare de 50 de minute, timp de coacere de 40 minute si este de dificultate medie.

Paste Alfredo

Reteta de Paste Alfredo este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de fierbere de 30-40 de minute.

Paste cu peste si legume

Reteta de Paste cu peste si legume este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de fierbere de 30 de minute.

Taitei cu pui si caju

Reteta de Taitei cu pui si caju este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de fierbere de 40 de minute.

Spaghete cu perisoare

Reteta de Spaghete cu perisoare este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 40 de minute si timp de fierbere de 30 minute.

Spaghete cu masline

Reteta de Spaghete cu masline este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de fierbere e de 40 de minute.

Paine in straie de sarbatoare

Reteta de Paine in straie de sarbatoare este pentru 8-10 portii, are un timp de preparare de 60 de minute,timp de coacere de 50-60 de minute si timp de asteptare de 60 de minute.

Salata de paste cu rosii

Reteta de Salata de paste cu rosii este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de fierbere de 30 de minute.