RSSCategoria Retete: Romanesti

retete culinare romanesti aranjate in ordine descrescatoare, incepand cu cele mai noi. Toate retetele culinare din categoria Romanesti sunt adaugate de membri site-ului retetecool.ro. Pofta buna!

Varza calita cu fenicul

Reteta de Varza calita cu fenicul este pentru 8 portii, are timp de preparare de 20 de minute, timp de fierbere de 45 de minute si este de dificultate mica.

Mancare de varza cu prune uscate

Reteta de Mancare de varza cu prune uscate este pentru 8 portii, are timp de preparare de 35 de minute, timp de fierbere de 60 de minute si este de dificultate mica.

Sarmalute cu ciuperci (de post)

Reteta de Sarmalute cu ciuperci  este pentru 10 portii, are timp de preparare de 50 de minute, timp de fierbere de 60 de minute si este de dificultate mica.

Pilaf cu carne de vita

Reteta de Pilaf cu carne de vita are timp de preparare de 40 minute, timp de coacere de 1 ora si 45 de minute si este de dificultate mica.

Fasole cu carne tocata

Reteta de Fasole cu carne tocata este pentru 6 portii, are timp de preparare de 60 de minute si este de dificultate medie.

Fasole batuta cu boia (de post)

Reteta de Fasole batuta cu boia este pentru 10 portii, are timp de preparare de 60 de minute si este de dificultate mica.

Mancare de cartofi (de post)

Reteta de Mancare de cartofi de post este pentru 4 portii, are timp de preparare de 40 de minute si este de dificultate mica.

Tocanita in paine

Reteta de Tocanita in paine este pentru 6-8 portii, are timp de preparare de 60 de minute si este de dificultate mica.

Mancare de fasole picanta

Reteta de Mancare de fasole picanta este pentru 6 portii, are timp de preparare de 60 de minute si este de dificultate mica.

Tocanita cu fasole alba

Reteta de Tocanita cu fasole alba este pentru 6 portii, are timp de preparare de 100 minute si este de dificultate mica.