RSSCategoria Retete: Salate

salate aranjate in ordine descrescatoare, incepand cu cele mai noi. Toate retetele culinare din categoria Salate sunt adaugate de membri site-ului retetecool.ro. Pofta buna!

Salata cu struguri

Ingrediente pentru salata cu struguri 150g rucola 200g boabe de struguri albi si rosii 50g miez de nuca 200g telemea de vaca 100g gorgonzola (optional) 3 linguri ulei de masline 2 linguri otet balsamic sare si piper Cum se prepara salata cu struguri Se spala rucola, se zvanta bine si se pune intr-un bol de […]

Salata marocana

Reteta de Salata marocana are timp de preparare de 30 de minute si timp de prajire de 10 minute si este de dificultate mica.

Salata de paste

Reteta de Salata de paste are timp de preparare de 30 de minute, timp de fierbere de 8 de minute si este de dificultate mica.

Salata cu varza, andiva si sos alb (de post)

Reteta de Salata cu varza, andiva si sos alb este pentru 4 portii, are timp de preparare de 20 de minute si este de dificultate mica.

Salata cu varza rosie si sfecla (de post)

Reteta de Salata cu varza rosie si sfecla este pentru 4 portii, are timp de preparare de 15 minute, timp de coacere de 50 de minute si este de dificultate mica.

Salata cu varza, telina si morcovi (de post)

Reteta de Salata cu varza, telina si morcovi  este pentru 4 portii, are timp de preparare de 15 minute si este de dificultate mica.

Salata de orez cu legume si ananas

Reteta de Salata de orez cu legume si ananas este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de fierbere de 40 de minute.

Salata de fructe cu topping de ciocolata

Salata de fructe cu topping de ciocolata

Reteta de mai jos este pentru o portie, dar o portie buna, din care sa te saturi. Are un timp de preparare de aproximativ 15 minute, depinde de cat de mare este placerea cu care o faci.

Salata cu surimi

Reteta de Salata cu surimi este pentru 4 portii ai are un timp de preparare de 30 de minute.

Salata de boeuf

Reteta de Salata de boeuf este pentru 6 portii, are un timp de preparare de 60 de minute si timp de fierbere de 40 de minute.