RSSCategoria Retete: Straine

retete culinare straine, internationale aranjate in ordine descrescatoare, incepand cu cele mai noi. Toate retetele culinare din categoria Straine sunt adaugate de membri site-ului retetecool.ro. Pofta buna!

Mancare mexicana

Reteta de Mancare mexicana este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de coacere de 60 de minute.

prajitura greceasca

Prajitura greceasca

Reteta de Prajitura greceasca este pentru 8 portii si are un timp de preparare de 40 de minute.

Lasagna cu vinete si rosii

Reteta de Lasagna cu vinete si rosii este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 30 de minute, timp de fierbere de 30 de minute si timp de coacere de 50-60 de minute.

Ghiveci macedonean

Reteta de ghiveci macedonean are un timp de pregatire de 40 minute, de fierbere de 60 minute, de coacere de 40 minute, iar ingredientele de mai jos pentru 4 portii.

Musaca de vinete

Reteta de musaca de vinete are un timp de pregatire de 45 minute, de coacere de 40 minute si o dificultate redusa.

Croasante

Alaturi de o pahar de lapte aceste minunatii fac deliciul oricarei dimineti perfecte. Satioase si bune, croasantele au un timp de pregatire de 1 ora, de coacere de 10 minute dar de asteptare de 4 ore, asa ca e bine sa le pregatiti de cu seara pentru dimineata. Vestea buna e ca sunt usor de […]

Pate de champagne

La ocazii speciale se cer mancaruri speciale. Aceasta reteta se incadreaza la categoria aperitive fine. Reteta de pate de champagne are un timp de pregatire de 20 minute, de coacere de 2 ore si o dificultate redusa.

Musaca greceasca

Au si grecii mancaruri interesante, nu numai cu iaurt. Musacaua aceasta este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 40 de minute si de coacere de o ora.

Supa a la grec

Reteta de supa a la grec are un timp de preparare de 30 de minute, de fierbere de 80 de minute si ingredientele sunt pentru 6 portii.

paelia

Paelia cu carne de pui

Reteta de paelia (paella) de pui are o durata de preparare de aproximativ 2 ore, este de dificultate medie, ingredientele de mai jos sunt pentru 6-8 portii, depinde cat va puneti in farfurie, poate chiar 8-10 portii. Este una dintre cele mai colorate retete pe care le-am facut vreodata si totodata una dintre cele mai […]