Rulada cu branza

Reteta de Rulada cu branza este de dificultate mica, are un timp de preparare de 15 minute si timp de fierbere de 25 de minute.

Ingrediente necesare pentru a prepara rulada cu branza

  • 400 g malai grisat
  • 1 l apa
  • 1 lingurita sare
  • 300 g branza de oi
  • 50 g unt

Cum se prepara rulada cu branza

  1. Se toarna apa intr-un ceaun, se adauga sare si se lasa sa dea in clocot. Se toarna malaiul “in ploaie”, amestecandu-se permanent pana se ingroasa bine. Se lasa apoi sa fiarba amestecandu-se din cand in cand pana cand malaiul “infloreste” si mamaliga este bine fiarta.
  2. Se aduna mamaliga de pe marginile ceaunului, folosind o lopatica de lemn, si se rastoarna pe un fund de lemn pe care se pune un prosop umed si o folie de aluminiu umeda peste. Se intinde mamaliga cu un cutit si se pune deasupra putin unt si branza rasa. Cu ajutorul prosopului se indoaie mamaliga pe jumatate.
  3. Se desprinde folia, se aseaza pe un platou si se taie felii. Alaturi de pot servii felii de ceapa rosie, de apa sau ceapa verde.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentarii (0)

Scrie comentariul tau