Rulada cu sunca

Rulada cu sunca are un timp de pregatire de 50 minute si de fierbere 10 minute. Are o dificultate de realizare medie.
Ingrediente pentru rulada cu sunca

  • 6 oua
  • 200gr sunca
  • 500gr branza de vaci
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 100ml supa de legume
  • 250gr legume congelate (porumb, mazare, fasole verde)
  • 100gr maioneza
  • 2 plicuri gelatina
  • 1 cub de unt
  • sare, piper

Cum se prepara rulada cu sunca

Ouale se fierb tare, se curata de coaja si se lasa la racit.

Mixul de legume congelate se soteaza in unt, se ia cratita de pe foc si se adauga sunca taiata cubulete, ceapa tocata marunt si ardeiul taiat cululete.

Branza se mixeaza cu maioneza si peste ea se toarna legumele sotate.

Gelatina se pune la inmuiat in supa de legume, se pune intr-o craticioara pe foc ca sa se dizolve dupa care se toarna peste compozitia de branza si legume. Se condimenteaza cu sare, piper si se omogenizeaza incet.

Se pune o folie de plastic pe o planseta, se intinde compozitia de branza, ouale intregi si se ruleaza strans.

Rulada cu sunca se pune la frigider cateva ore si se serveste taiata felii.

Pofta mare la pofticiosi!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Despre autor
Gatesc de toate, nu am idei preconcepute legate de mancare.

Alte retete culinare adaugate de Grigorescu Ana

Comentarii (0)

Scrie comentariul tau