Rulada in sos de vin

Reteta de Rulada in sos de vin este de dificultate medie, are un timp de preparare de 45 de minute, si este pentru 6 portii.

Ingrediente necesare pentru a prepara rulada in sos de vin

  • 1 kg muschi de porc
  • 2 cepe
  • 70 g unt
  • 500 g spanac
  • 1 ou
  • 150 g cascaval
  • 150 g smantana
  • 1 cescuta cu vin
  • ulei
  • nucsoara
  • piper
  • sare

Cum se prepara rulada in sos de vin

  1. Opareste spanacul in apa cu sare. Separat, caleste ceapa in unt topit. Adauga spanacul scurs bine de apa. La cateva minute, incorporeaza cascavalul ras si oul batut cu smantana, sare si piper si un varf de lingunta cu nucsoara.
  2. Taie carnea in asa fel incat sa obtii o foaie mai mare si condimenteaza cu sare si piper. Intinde amestecul de ciuperci, ruleaza bine si leaga cu sfoara.
  3. Asaza rulada intr-un vas si stropeste-o cu trei lingun cu ulei, o cescuta cu apa si vin. Lasa la cuptor, la foc moderat, cel putin 90 de minute. Din cand in cand, stropeste cu sosul format in tava.
Rulada in sos de vin, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)

Comentarii (0)

Scrie comentariul tau