Sarmale de curcan

Reteta de Sarmale de curcan este pentru 8-10 portii, are un timp de preparare de 40 de minute si timp de fierbere de 90 de minute.

Ingrediente necesare pentru a prepara sarmalele de curcan

  • o varza verde
  • un piept de curcan
  • 100 g orez Atifco
  • 3 linguri smantana
  • 2 cepe
  • o legatura marar
  • un litru bors
  • 5 linguri bulion
  • ulei
  • sare
  • piper

Cum se prepara sarmalele de curcan

  1. Varza se taie foaie cu foaie, se opareste in borsul fiert, se scurge si se taie pentru a inveli sarmalele. Carnea si ceapa se trec prin masina de tocat si se amesteca cu orezul Atifco. Se potriveste de sare, piper, marar si se adauga smantana. Se framanta bine si se ruleaza sarmalele.
  2. Restul verzei se toaca, se pune un strat la fundul vasului, apoi sarmalele si se acopera cu alt strat de sarmale. Se toarna borsul amestecat cu bulion si ulei si se dau la cuptor.
Sarmale de curcan, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)

Comentarii (0)

Scrie comentariul tau