Stavrid marinat

Ingrediente pentru stavrid marinat

  • 1 kg stavrid
  • piper boabe
  • boabe de mustar
  • cate doua foi de dafin pentru fiecare borcan
  • sare de muraturi
  • 1 L otet

Cum se prepara stavridul marinat

  1. Cureti pestele, il speli si inlaturi capetele.
  2. Asezi pestele in borcane, cu piper si boabe de mustar.
  3. Fierbi otetul si sarea si torni in borcane, peste peste, acoperindu-l complet.
  4. Acoperi borcanele cu celofan sau le pui capac si le fierbi la bain-marie timp de 20 de minute.
  5. Pestele e bun dupa o saptamana. Atunci il poti consuma ca atare sau in salata cu ceapa, morcov ras si masline.
Stavrid marinat, 4.3 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/10 (4 votes cast)

Despre autor
Gatesc de toate, nu am idei preconcepute legate de mancare.

Alte retete culinare adaugate de Grigorescu Ana

Comentarii (0)

Scrie comentariul tau