RSSCategoria Retete: Zeama

zeama: borsuri, ciorbe, supe aranjate in ordine descrescatoare, incepand cu cele mai noi. Toate retetele culinare din categoria Zeama sunt adaugate de membri site-ului retetecool.ro. Pofta buna!

Supa de pui cu galuste de gris

Reteta de Supa de pui cu galuste de gris are un timp de preparare de 20 de minute, timp de fierbere de 50 de minute si este de dificultate medie.

Ciorba de varza

Reteta de Ciorba de varza este pentru 6 portii, are timp de preparare de 15 minute, timp de fierbere de 60 de minute si este de dificultate mica.

Ciorba de fasole cu rosii

Reteta de Ciorba de fasole cu rosii este pentru 10 portii, are timp de preparare de 60 de minute si este de dificultate mica.

Ciorba de fasole in test

Reteta de Ciorba de fasole in test este pentru 4 portii, are timp de preparare de 60 de minute si este de dificultate mica.

Ciorba de cartofi (de post)

Reteta de Ciorba de cartofi  este pentru 8-10 portii, are timp de preparare de 60 de minute si este de dificultate mica.

Supa crema de cartofi cu tarhon (de post)

Reteta de Supa crema de cartofi cu tarhon este pentru 4 portii, are timp de preparare de 40 de minute si este de dificultate mica.

Supa de legume

Reteta de Supa de legume este pentru 4 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de fierbere de 80 de minute.

Supa de pui cu taitei

Reteta de Supa de pui cu taitei este pentru 4-6 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de fierbere de 100 minute.

Ciorba de legume

Reteta de Ciorba de legume este pentru 4-6 portii, are un timp de preparare de 30-40 de minute si timp de fierbere de 60 de minute.

Supa de legume

Reteta de Supa de legume este pentru 4-6 portii si are un timp de preparare de 30 de minute.