RSSCategoria Retete: Borsuri

borsuri aranjate in ordine descrescatoare, incepand cu cele mai noi. Toate retetele culinare din categoria Borsuri sunt adaugate de membri site-ului retetecool.ro. Pofta buna!

Bors cu legume

Reteta de Bors cu legume este pentru 4-6 portii, are timp de preparare de 30 de minute si timp de fierbere de 80 de minute.

Bors de sfecla rosie

Reteta de Bors de sfecla rosie este o reteta usoara si poate fi preparata pentru a servi un pranz sanatos. Ingrediente necesare pentru a prepara borsul de sfecla rosie 1 kg sfecla rosie 1/2 kg cartofi 1/4 kg morcovi 1/4 kg patrunjel radacina 1/4 kg ceapa 1/4 kg smantana 1/2 litru suc de rosii bors […]

Bors de legume cu sfecla

Reteta de Bors de legume cu sfecla este pentru 4-6 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de fierbere de 100 de minute.

Bors cu dovlecei dres cu smantana

Reteta de Bors cu dovlecei dres cu smantana este pentru 4 portii , are un timp de preparare de 30 de minute si timp de fierbere de 60 de minute.

Bors de legume

Reteta de Bors de legume este pentru 4-6 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de fierbere de 80 de minute.

Bors de vita

Reteta de Bors de vita este pentru 4-6 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de fierbere de 80 de minute.

Bors de miel

Reteta de Bors de miel este pentru 4-6 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de fierbere de 80 de minute.

Bors cu perisoare de peste

Ingrediente pentru bors cu perisoare de peste 1 crap de 1 kg 1 ceapa 2 morcovi 2 ardei grasi 3 rosii 150 gr paste fainoase 2 felii paine de o zi 2 oua,/li> sare o cana de orez piper 1 L bors patrunjel Cum se prepara borsul cu perisoare de peste Cureti si speli pestele, […]

Bors de peste

Suntem o familie de pescari. Prin urmare uneori, ne luam 2 ore din viata si facem un bors bun de crap. Borsul asta e facut pentru 6 portii. Noi mancam si peste pe paine, dar asta e alta mancare de peste.

Bors ardelenesc cu afumatura

Ingrediente pentru reteta de bors ardelenesc cu afumatura 500 g carne afumata de porc o ceapa 2 morcovi