RSSCategoria Retete: Ciorbe

ciorbe aranjate in ordine descrescatoare, incepand cu cele mai noi. Toate retetele culinare din categoria Ciorbe sunt adaugate de membri site-ului retetecool.ro. Pofta buna!

Ciorba de varza

Reteta de Ciorba de varza este pentru 6 portii, are timp de preparare de 15 minute, timp de fierbere de 60 de minute si este de dificultate mica.

Ciorba de fasole cu rosii

Reteta de Ciorba de fasole cu rosii este pentru 10 portii, are timp de preparare de 60 de minute si este de dificultate mica.

Ciorba de fasole in test

Reteta de Ciorba de fasole in test este pentru 4 portii, are timp de preparare de 60 de minute si este de dificultate mica.

Ciorba de cartofi (de post)

Reteta de Ciorba de cartofi  este pentru 8-10 portii, are timp de preparare de 60 de minute si este de dificultate mica.

Ciorba de legume

Reteta de Ciorba de legume este pentru 4-6 portii, are un timp de preparare de 30-40 de minute si timp de fierbere de 60 de minute.

Ciorba de fasole

Reteta de Paste cu peste si legume este pentru 4-6 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de fierbere de 120 de minute.

Ciorba de fasole

Reteta de Ciorba de fasole este pentru 6 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de fierbere de 120 de minute.

Ciorba de legume cu bors

Reteta de Ciorba de legume cu bors este pentru 4-6 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de fierbere de 80 de minute.

Ciorba haiduceasca

Reteta de Ciorba haiduceasca este pentru 4-6 portii, are un timp de preparare de 40 de minute si timp de fierbere de 80 de minute.

Ciorba de legume

Reteta de Ciorba de legume este pentru 4-6 portii, are un timp de preparare de 30 de minute si timp de fierbere de 80 de minute.